Acasa -> Poze de la munte -> 22 aprilie 2022 -> Poza 51 [ Poze] - [ Articole] - [ Statistici] - [ Urmatoarea iesire]
51. Un bolovan atarnat (230 kB) [Index] - [<<] - [>>] - [Lista 22 aprilie 2022]
La 11 minute de la intrare dai de acest bolovan imens proptit intre cele doua maluri; el nu atinge fundul canionului si trebuie sa te strecori pe sub el.

In alte 2 minute Slot 3 se lateste si am hotarat sa ma intorc; am facut pe aici 13 minute la urcare dar doar 8 la coborare.

De la gura lui Slot 3 am avut 2 mile inapoi la masina; eram deosebit de fericit si cuprins de o emotie autentica, amestecata un pic cu o teama ancestrala (sunt noaptea singur printr-un canion izolat la mama naibii... daca mi se intampla ceva, daca ma vaneaza vreun animalut? - sigur ca rational stiam ca nu are ce sa se intample, ca nu exista animale periculoase dar emotional vorbind aveam un mic thrill).

Tot acum m-am gandit uau, ce excursie deosebita, de trei stele... oare data trecuta oi fi fost Bula si nu am dat trei stele? - doar ulterior am remarcat ca dadusem atunci doua stele. Deci da, am fost Bula atunci

Cele doua mile pana la masina, prin firul principal al canionului (lat si lipsit de pericole) le-am facut la pas lejer in vreo 40-45min; de aici am mai avut de condus inca 70 mile pana la Pahrump, localitatea unde m-am cazat. Ce zi!