Acasa -> Poze de la munte -> 23 aprilie 2022 (II) -> Poza 22 [ Poze] - [ Articole] - [ Statistici] - [ Urmatoarea iesire]
22. Se vede soseaua (340 kB) [Index] - [<<] - [>>] - [Lista 23 aprilie 2022 (II)]
Am incercat o poza artistica cu soarele in fata la asfintit; discutabil daca mi-a iesit sau nu

Se vede jos soseaua asfaltata Artists Drive. Conform hartii ea se gaseste la circa 250m distanta se sfarsitul potecii din Artists Drive si drumul in linie dreapta intre ele intresecteaza doar vreo 2-3 curbe de nivel de 10m, deci fara o diferenta mare de nivel; cand intrebasem cu aproape 2 ore inainte la Centrul de Vizitare de la Furnace Creek Se poate trece din partea finala a canionului Desolation spre soseaua asfaltata Artists Drive? mi s-a spus ca nu, sunt diferente mari de nivel si pereti verticali (ceea ce nu rezulta conform hartii). Aiurea! Sunt niste dealuri parlite!

Deci in loc sa fac la loc 2 mile inapoi prin canion am coborat frumos spre sosea si m-am pus la autostop... am avut norocul sa ma ia a doua masina, asa ca am ajuns in mai putin de un sfert de ora la locul din Badwater Road unde lasasem masina (acolo unde se desface drumul spre Desolation Canyon si unde am facut prima poza din aceasta excursie).