Acasa -> Poze de la munte -> Articole [ Poze] - [ Articole] - [ Statistici] - [ Urmatoarea iesire]

Aici am grupat sub forma unor articole diverse ganduri, pareri si impresii despre mersul la munte; fac asta inca din 1993 si dupa mai mult de douazeci de ani inca o fac cu placere, astfel ca in aceasta perioada destul de lunga de timp cred ca am acumulat o oarecare experienta care imi permite sa emit niste pareri (sper eu) pertinente si la obiect.

Fiecare articol este urmat si de data cand a fost scris si in cadrul fiecarei categorii articolele sunt sortate dupa aceasta data, cu cele scrise mai recent mai sus in lista.

Toate articolele sunt scrise de mine personal; nimic nu este copiat de altundeva. Ele reflecta doar parerile mele; orice greseli sau erori sunt neintentionate. Atat textele de mai jos cat si imaginile asociate le-am trecut in public domain si pot fi folosite in orice scop de catre oricine. Articolele marcate cu au fost scrise in ultimele 4 zile, cele cu in ultimele 10 zile iar cele cu in ultima luna. Cu steluta galbena am marcat articolele pe care le consider mai interesante sau importante.

Lectura placuta! Stefan.

Transport feroviar

Muntii Baiului

Vie Ferrate

Diverse

Toate articolele de mai sus reprezinta doar opiniile mele si in general felul cum vad eu realitatea; parerile sunt prin definitie ceva subiectiv astfel ca puteti fi de acord sau nu cu mine. Astept cu placere orice sugestii, propuneri sau corecturi pe mail.